Nyheter

Hva skjer hos oss?

Viktig informasjon

Legekontoret 04.06.2021

Nye forholdsregler under pågående Covid19-pandemi.

Vi oppfordrer til bruk av munnbind til og fra legekontoret og på venterommet.

Vi ber alle være ekstra oppmerksomme på egne symptomer, bruk elektroniske løsninger dersom mulig.

Under sees tiltak vi har på vårt kontor.

 1. Konsultasjoner som kan gjennomføres elektronisk – via e-konsultasjon, videokonsultasjon eller via telefon, bør gjennomføres elektronisk - Dersom du ønsker videokonsultasjon kan du skrive video i kommentarfeltet når du bestiller time.
 2. Samarbeidsmøter med NAV, ansvarsgruppemøter mv. vil bli forsøk avholdt per video eller telefon.
 3. Det at flere av konsultasjonene avholdes elektronisk, gjør at det er færre pasienter på venterommet. Det er viktig at en her holder 2 meters avstand til andre.
 4. Pasienter med luftveissymptomer eller feber, skal ikke oppsøke legesenteret fysisk, men ta kontakt elektronisk eller via telefon. For tiden blir alle med luftveissymptomer og behov for undersøkelse undersøkt på Klepp Legevakt.
 5. Det er anbefalt at en konsultasjon ikke bør vare over 10 minutter. En vil derfor unngå dobbelttimer. Ved behov for lenger konsultasjoner, bør dette tas over video eller telefon.
 6. Det skal holdes 2 meter avstand også inne på selve legekontoret, flytt derfor ikke på stolene, og unngå å ta på ting på legekontoret. Legen vil åpne døra for deg.
 7. Vi kan dessverre ikke håndhilse på, eller gi klem til våre pasienter nå.
 8. Det er viktig å unngå for mange mennesker samlet på et sted samtidig. Pårørende kan derfor kun bli med på timen når det er strengt nødvendig. Max en pårørende kan delta på timen. Barn som ikke skal til legen, bør bli hjemme.
 9. Ved behov for tolk, vil vi benytte telefontolk.
 10. Ved behov for faste blodprøver, men ikke fysisk undersøkelse hos legen, kan dette ordnes med at en kommer rett til lab for å ta blodprøver, og deretter har en telefonkonsultasjon med legen.
 11. Legen forsøker å lage timeboka si slik at det ikke kommer flere pasienter fysisk på time etter hverandre. Kontaktpunkter (stol, undersøkelsesutstyr mv) blir desinfisert mellom hver pasient.